Breddningsbanner till din blogg

Det sakpolitiska breddningsarbetet har kommit igång bra. Jag är väldigt glad över att se att det ramlar in nya texter med intressanta förslag varje dag. Det har faktiskt kommit in så många att vi skapat en liten publiceringskö. Jag hoppas att vi snart ska få lägga ett av dina bidrag till den.

Men, vi vill så klart få in ännu fler idéer och kommentarer. Idéer har en förmåga att bli bättre ju fler geniknölar som gnuggar dem. Därför har Emma Marie Andersson fixat en tjusig breddningsbanner. Ladda hem den och släng upp den på din blogg med en länk till breddningsbloggen.

Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, på min blogg på Nyheter24 och på Twitter, Google+, Facebook och YouTube. Man kan även mejla mig på anna.troberg@piratpartiet.se.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>