Nu kör vi igång breddningsarbetet!

Kavla upp ärmarna, pirater! Det är hög tid att ta tag i arbetet med att bredda Piratpartiets politiska plattform.

För att ha en central punkt i diskussionerna kring breddningen kör vi idag igång den här breddningsbloggen. Bloggen är i sig inte revolutionerande, men det gör inget. Det är nämligen du och jag som tillsammans ska göra den revolutionerande.

På den här bloggen ska vi tillsammans göra det som pirater är bäst på. Vi ska försöka leverera politiska visioner och lösningar på de frågor som de andra politiska partierna inte ens förstått att de måste ställa. Vi ska dessutom hitta nya visioner och lösningar i tiden på de gamla politiska frågor som de andra partierna försöker lösa med verktyg från dåtiden.

Missa inte chansen att vara med och skapa Piratpartiets politik i samtiden och för framtiden. Här finns allt du behöver veta för att vara med. Information om hur själva processen kommer att gå till finns här.

Släpp det gamla bagage vi alla bar med oss när vi kom in i partiet. Utgå från den kärna vi skapat tillsammans. I den där kärnan har nämligen det allra bästa av det vi alla bar med oss bränt bort det dåliga och smällt samman till en helhet som är värd betydligt mer än summan av sina beståndsdelar.

Den här samtalsplattformen är ett work in progress, så det kommer säkert att komma en del spännande överraskningar, men de löser vi på vägen. Det viktigaste är att börja brainstorma fram konkreta idéer och prata om dem.

För att sparka igång det hela och visa ungefär vad vi tänkt oss så börjar vi med en text av Henrik Brändén om hans tankar kring jobbpolitik och en text med mina tankar om en ny mer heltäckande syn på mångfald. Jag hoppas att det kommer att inspirera just dig att dela med dig av dina tankar om vad framtidens Piratparti ska ägna sig åt.

Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, på min blogg på Nyheter24 och på Twitter, Google+, Facebook och YouTube. Man kan även mejla mig på anna.troberg@piratpartiet.se.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>