Breddningsförslag vecka 25

Ännu en vecka har gått här på breddningsbloggen. Som ni ser så har vi dragit ner lite på publiceringstakten. Det beror på att vi håller på att samla ihop en liten publiceringsbuffert, så att vi som sköter om bloggen och ni som läser den kan få lite semester. Det betyder att det kan dröja lite längre innan inskickade bidrag publiceras, men oroa er inte. Alla sakliga och trevliga inlägg kommer att publiceras.

Förslagen är reflekterar textförfattarnas egna åsikter om vad Piratpartiet bör tycka, det är inte partiets åsikter. Det blir de först när de ett medlemsmöte, styrelsen eller jag beslutat att de ska bli det.

Märk väl att medlemsmötena kan köra över både styrelsen och mig om det tycker att vi fattat fel beslut mellan medlemsmötena, så i slutänden är det alltid medlemmarna som bestämmer precis så som det ska vara. Läs gärna mer om processen här.

Här är de förslag som kommit in under vecka 25:

Satsa på integriteten
Amelia Andersdotter
Amelia vill bygga en ny kontinent, en ny ekonomisk framtid på privatlivsgrunder.

Utöka det finska förvaltningsområdet till hela landet
Henry Rouhivouri
Henry vill underlätta livet för finskspråkiga i Sverige.

Kriminalisera tortyr
Tore Kullgren
Tore vill sätta spettet i backen vad det gäller tortyr.

Framtidskoden, äganderätten och upphovsrätten
Victor Ragner
Victor funderar på framtiden.

Tidigare veckors förslag hittar du här:
Vecka 17
Vecka 18
Vecka 19
Vecka 20
Vecka 21
Vecka 22
Vecka 23
Vecka 24

Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, på min blogg på Nyheter24 och på Twitter, Google+, Facebook och YouTube. Man kan även mejla mig på anna.troberg@piratpartiet.se.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>