Breddningsförslag vecka 24

Nu har vi bollat breddningsförslag med varandra i två hela månader och jag har en bekännelse. Jag har blivit beroende av breddningsbloggen. Den är det första och sista jag kikar på morgon och kväll. Fortsätt att skicka in trevliga förslag och kommentarer, så att jag kan mata mitt nya beroende.

Förslagen är reflekterar textförfattarnas egna åsikter om vad Piratpartiet bör tycka, det är inte partiets åsikter. Det blir de först när de ett medlemsmöte, styrelsen eller jag beslutat att de ska bli det.

Märk väl att medlemsmötena kan köra över både styrelsen och mig om det tycker att vi fattat fel beslut mellan medlemsmötena, så i slutänden är det alltid medlemmarna som bestämmer precis så som det ska vara. Läs gärna mer om processen här.

Här är de förslag som kommit in under vecka 24:

Delad kunskap är Piratpartiets frihetliga grundbult
Erik Johansson
Erik slår ett slag för kunskapssamhället.

Låt Estland få bli medlem i Nordiska rådet
Christoffer Eldengrip
Christoffer tycker att en utökning av Nordiska rådet ät på sin plats.

En reformerad upphovsrätt
Christian Engström
Christian skriver om en modern och reformerad upphovsrätt.

Piratpartiet är ett konservativt parti
Marcus Schmidt
Marcus skriver om sin syn på Piratpartiet som konservativt.

Bekräfta lagar
Simon Lindgren
Simon tycker att lagar borde få prövotid.

Tidigare veckors förslag hittar du här:
Vecka 17
Vecka 18
Vecka 19
Vecka 20
Vecka 21
Vecka 22
Vecka 23

Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, på min blogg på Nyheter24 och på Twitter, Google+, Facebook och YouTube. Man kan även mejla mig på anna.troberg@piratpartiet.se.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>